Allotjament Rural Ca Garrio
Allotjament Rural Ca Garrió
UbicaciĆ³ El riu El poble La casa Preus Reserves

Ginestar és un poble que està situat al sud de Catalunya dins la província de Tarragona a la comarca de la Ribera d'Ebre. La seva gent s'ha dedicat tota la vida a l'agricultura i al petit comerç. Té uns voltants molt bonics els quals tenen unes vistes precioses. Es poden visitar molts llocs i la gastronomia és la típica de la comarca. Per més informació podeu clicar als enllaços que teniu a sota.

Ginestar es un pueblo situado al sur de Catalunya dentro la província de Tarragona en la comarca de la Ribera d'Ebre. Su gente se ha dedicado su vida a la agricultura y al pequeño comercio. Tiene unos alrededores preciosos y la gastronomía es la típica de la comarca. Para más información pueden hacer clic en los enlaces que tienen debajo.

Ginestar it's a llitle town allocated in the south of Catalonia at the province of Tarragona inside the region of Ribera d'Ebre. Its people does agriculture and little trading. It has wonderfull views and the gastronomy is typical of the region. For more info you can click the links above.


També podeu mirar la pàgina del poble:

También podéis ver la página del pueblo:

You can also look the webpage of the town:

www.ginestar.altanet.org


Altres enllaços d'interès:

Otros enlaces de interés:

Other interest links:

www.riberaebre.org

www.riberaebre.org/turisme

www.gencat.net/turistex_nou/intro_cat.html

ginestar

ginestar1

ginestar2

Webdesign @ myhome cagarrio.com