capcalera
separador
 
separador

El poble / El pueblo / The town

Ginestar és un poble que està situat al sud de Catalunya dins la província de Tarragona a la comarca de la Ribera d'Ebre. La seva gent s'ha dedicat tota la vida a l'agricultura i al petit comerç. Té uns voltants molt bonics els quals tenen unes vistes precioses. Es poden visitar molts llocs i la gastronomia és la típica de la comarca. Per més informació podeu clicar als enllaços que teniu a sota.

Ginestar es un pueblo situado al sur de Catalunya dentro la província de Tarragona en la comarca de la Ribera d'Ebre. Su gente se ha dedicado su vida a la agricultura y al pequeño comercio. Tiene unos alrededores preciosos y la gastronomía es la típica de la comarca. Para más información pueden hacer clic en los enlaces que tienen debajo.

Ginestar it's a llitle town allocated in the south of Catalonia at the province of Tarragona inside the region of Ribera d'Ebre. Its people does agriculture and little trading. It has wonderfull views and the gastronomy is typical of the region. For more info you can click the links above.

ginestar
Vista de l'església de Ginestar

 


També podeu mirar la pàgina del poble:

También podéis ver la página del pueblo:

You can also look the webpage of the town:

www.ginestar.altanet.org


Altres enllaços d'interès:

Otros enlaces de interés:

Other interest links:

www.riberaebre.org

www.riberaebre.org/turisme

www.gencat.net/turistex_nou/intro_cat.html

separador
planol
Mapa del poble Descarregar

ginestar1

ginestar2

 

Pàgina web optimitzada per resolució 1280x1024

Mozilla Firefox / Internet Explorer

separador

Webdesign @ myhome cagarrio.com